butterfly-residence-logo
Menu

octombrie 25, 2021

România e prezentă la evenimentul destinat industriei imobiliare Expo Real Munchen

România e prezentă la evenimentul destinat industriei imobiliare Expo Real Munchen
„Începând de astăzi, pentru următoarele trei zile punctul central de întâlnire pentru industria imobiliară din întreaga lume va fi târgul Expo Real. Pentru a noua oară consecutiv AHK România organizează standul comun al României la acest important târg. Târgul Expo Real, aflat anul acesta la a 23-a ediţie, reprezintă pentru co-expozanţii români o oportunitate excelentă de a întâlni şi interacţiona cu participanţi din peste 70 de ţări, fiind un pandant al networking-ului internaţional, al proiectelor de anvergură, al investiţiilor şi finanţărilor transfrontaliere. Aici se reunesc toate verigile lanţului valoric din domeniu – de la dezvoltatori de proiecte, investitori şi finanţatori, la regiuni economice şi oraşe – transformând expoziţia într-un eveniment unic pe piaţa internaţională”, susţin reprezentanţii AHK România.
Din standul României, cu coordonatele A1.224, fac parte reprezentanţi ai autorităţilor locale care sunt în căutare de investitori interesaţi de amplasamente la noi în ţară precum şi cei ai mediului economic privat, având ca activităţi de bază dezvoltarea de parcuri industriale, servicii logistice integrate, servicii de proiectare şi arhitectură, construcţii civile şi industriale. Este vorba de AFI Europe, Alma Consulting SRL, oraşul Buzău, Ceetrus, oraşul Iaşi, Parcul industrial şi tehnologic Siret, Olimpian Parks, oraşul Reşiţa, Rec Partners, Sagului Logistic Center, Speedwell şi WDP Development Romania SRL.
De asemenea, sunt prezente la târg şi cele două asociaţii de profil, Asociaţia Română a Investitorilor în Real Estate şi Bucharest Real Estate Club. România mai este prezentă la expoziţia de la Munchen cu standul Transilvania Evolution, stand ce reprezintă autoritatea locală precum şi antreprenorii din regiunea Clujului.
În cadrul târgului vor fi organizate o serie de conferinţe de specialitate. Temele cheie ale programului din acest an sunt consecinţele pandemiei pentru economiile naţionale, pentru industria imobiliară precum şi responsabilitatea industriei în vremuri de schimbări climatice.
Expo Real se desfăşoară şi online.
AHK România este reprezentanţa oficială a economiei germane şi totodată cea mai mare Cameră de comerţ bilaterală din România. Înfiinţată în 2002, AHK numără peste 550 de firme-membre şi oferă companiilor o platformă importantă pentru networking, schimb de informaţii şi experienţe. Prin serviciile pe care le oferă şi prin evenimentele pe care le organizează, AHK România susţine activ companiile germane la intrarea lor pe piaţa românească şi este totodată partener al firmelor româneşti interesate de piaţa germană.
———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://www.economica.net/romania-e-prezenta-la-evenimentul-destinat-industriei-imobiliare-expo-real-munchen_536748.html

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram