butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Splendidă casă de vacanță în Grecia

Grecia este o țară minunată care are o istorie uimitoare, tradiții și legende. Deși acum traversează o perioadă dificilă, oamenii au fost întotdeauna atrași de frumusețile sale. Marea albastră, clădirile din piatră albă, străzile înguste, mâncarea delicioasă și oamenii prietenoși sunt lucruri care fac din această țară o destinație excelentă pentru o vacanță minunată. Nu poți rezista tuturor acestor lucruri minunate și este chiar mai convenabil pentru cei care își pot permite o casă de vacanță aici.

În Grecia există o splendidă casă de vacanță proiectată de o echipa de arhitecti. Situat pe vârful unui deal, oferă vederi panoramice minunate asupra mării. Această casă de vacanță combină tradiția și modernul, astfel încât rezultatul este o clădire remarcabilă, care oferă confort, intimitate și securitate. Materialul predominant care este piatra, coloanele și nuanțele albe vă amintesc de acele vechi case tradiționale vechi specifice acestei țări.

Structura clădirii se bazează pe două spații deschise alternative și pe trei niveluri. Pachetele și panourile din lemn și tencuiala spartă sunt celelalte materiale care completează structura solidă a acestei construcții.

În interior găsiți camere spațioase, cu mobilier confortabil, simplu și modern, un șemineu minunat modern în living și nuanțe contrastante de alb și negru utilizate pentru mobilier și podele. Numărul de piese de mobilier este redus, astfel încât să aveți o senzație plăcută de spațiu și libertate. Afară, pe lângă terasele și punțile superbe, vă puteți bucura și de piscina lungă și îngustă de unde puteți admira minunata mare albastră.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram