butterfly-residence-logo
Menu

decembrie 18, 2021

Târgul de Crăciun de la Piața Universității s-a deschis oficial

Târgul de Crăciun de la Piața Universității s-a deschis oficial

Primăria Municipiului București dă startul sărbătorilor de iarnă vineri, 26 noiembrie, când, în Piața Universității, la Târgul de Crăciun București și pe bulevardele din centrul Capitalei se va aprinde, la ora 18.00, iluminatul festiv.

Elementele decorative sunt montate pe bulevardele Lascăr Catargiu, Magheru, Kiseleff, Unirii, Piața Universității, Piața Romană, rond Piața Presei și rond Beijing.

În acest an, în București, Primăria Capitalei prin Creart, Arcub și Proedus, organizează trei evenimente dedicate Crăciunului în Piața Universității, Centrul Vechi și bulevardul Decebal.

De asemenea, bucureștenii vor avea parte de alte surprize oferite de primărie în perioada sărbătorilor de iarnă.

Târgul de CrăciunTârgul de Crăciun la Piața Universității

În perioada 26 noiembrie – 26 decembrie 2021, pe esplanada cu statui din Piața Universității, Creart deschide Târgul de Crăciun simbol al Capitalei – Bucharest Christmas Market, eveniment care își propune să readucă spiritul sărbătorilor de iarnă în inima orașului.

De pe 26 noiembrie, începând cu ora 12.00, la Târgul de Crăciun vizitatorii vor găsi zilnic (de luni până vineri de la 12.00 la 22:00 și sâmbătă și duminică de la 10.00 la 22.00) inspirație pentru cumpărături de sezon și cadouri: produse artizanale, globuri pictate manual, clopoței, coronițe, decorațiuni și ornamente. Nu vor lipsi nici aromele specifice sezonului: cozonacii, prăjiturile, plăcintele, acadelele, turta dulce, ciocolata de casă, băuturile sau gustările calde.

Târgul de CrăciunLa cea de-a XIV-a ediție a Bucharest Christmas Market, momentele speciale vor fi petrecute alături de cei dragi în aer liber, într-un decor de poveste.

Bradul de la Târgul de Crăciun care va fi amplasat în Piața Universității are o înălțime de 15 metri, este reutilizabil, durabil și ecologic, creat din lemn și împodobit cu ornamente sculptate. Programul va fi completat de muzică ambientală și momente speciale dedicate sărbătorii Crăciunului.

Doar cu bilet la Târgul de Crăciun

Evenimentul îi va purta pe cei mici printr-un tărâm de poveste, unde vor putea face plimbări în carusel și se vor întâlni cu Moș Crăciun și elfii săi, care vor sosi negreșit în târg, pe 17 decembrie, să le asculte dorințele.

Anul acesta, evenimentul se va desfășura în condiții speciale, adaptate contextului epidemiologic actual, iar siguranța vizitatorilor, a expozanților și a personalului rămâne primordială.

Astfel, pentru o gestionare adecvată a numărului de vizitatori, esențială din motive de sănătate și siguranță accesul în târg se va face pe bază de bilet, care va acoperi, de asemenea, o parte din costurile organizării evenimentului.

Prețul biletului care asigură o intrare/zi la târg este de 5 lei la achiziționarea online, respectiv de 7 lei, la casa de bilete din locație.

Târgul de CrăciunCopiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit. Biletele online sunt disponibile începând cu 12 noiembrie, iar casa de bilete, funcționează pe toată durata de desfășurare a evenimentului Bucharest Christmas Market.

CITEȘTE ȘI » Urban Christmas Market, în decembrie la Arcub Gabroveni

———————————————
Conținut preluat din feed-ul autorului. Citește tot articolul aici: https://bucurestiri.ro/targul-de-craciun-de-la-piata-universitatii/

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram