butterfly-residence-logo
Menu

decembrie 18, 2021

Trăiește ca o vedetă de film în acest penthouse minimalist

Urmăriți vreodată un film sau una dintre emisiunile dumneavoastră preferate și admirați decorul interior? Visați să trăiți în unele case și apartamente în care sunt prezentate acele personaje cochete și urbane? Ei bine, acum puteți! Pentru o bucată puternică de schimbare. Dar merită complet când vine vorba de acest apartament penthouse minimalist.

 

Profesioniști, arhitecții au proiectat inițial casa enormă de 655 de metri pătrați cu un singur scop în minte – crearea unui spațiu larg deschis, dar plin de interes. Tavanele înălțate ale acestuia ating niveluri epice de înălțime și sunt susținute de ferestre negre, dublu stivuite, oferind o parte din contrast cu interiorul altfel alb. Casa este situată într-un popular cartier al unui mare oraș și are vedere la o curte superbă dedesubt. Ferestrele imense și abundente permit iluminarea din plin a decorului alb și gri. Lemnul pal, natural, acoperă podelele de la capăt la capăt și adaugă o notă de căldură mult necesară, oferind întregului spațiu echilibrul perfect.

 

Cinci dormitoare sunt amplasate pe tot parcursul designului interior minimalist, fiecare cu propria baie privată. Întregul nivel superior este dedicat dormitorului principal cu baia atașată, precum și o seră. Interiorul absolut uimitor și elegant amenajează această casă modernă. Alegerile de mobilier, o serie de piese albe și gri simple oferă fundalul perfect pentru finisajele superbe ale oțelului, granitului și marmurei. Apogeul este o imensă terasă cu grădină, situată deasupra apartamentului minimalist și ușor accesibil. Este un impresionant loc de 353 de metri pătrați și oferă spațiul perfect în aer liber, pentru a găzdui petreceri și evenimente mari.

 

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram