butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Uimitoare arhitectură contemporană

Exteriorul din beton ale acestei case spectaculoase arată fabulos printre împrejurimile luxuriante. Culoarea gri se potrivește perfect cu copacii înalți și plantele vii. Structura dreptunghiulară este împodobită cu ferestre dreptunghiulare și ferestre pătrate, adăugând mult interes pentru exteriorul casei. Acoperișul casei are lamele din lemn, aducând și mai mult element teluric acestui design remarcabil.

Primul etaj este deschis spre exterior, creând o experiență uluitoare în interior / exterior. De asemenea, poate fi închis la un moment dat, permițând un pic mai multă confidențialitate. Ne place foarte mult modul în care amprenta se potrivește cu cele de culoare văzute în celelalte zone ale casei.
Spațiul exterior este frumos fără efort. O terasă din lemn este decorată cu perne colorate, oferind un loc magnific de relaxare chiar în fața piscinei primitoare.

În interiorul acestei arhitecturi contemporane, eleganța fără efort continuă. În zona de luat masa deschisă, o masă lungă din lemn este înconjurată de scaune superbe și moderne. O lumină mare albă de tavan atârnă deasupra mesei, completând acest design magnific. În zona de living, o canapea confortabilă maro stă pe un covor texturat. Adorăm covorul din zonă, acesta nu numai că adaugă interes, dar aduce și mai multă senzație de cămin acestui spațiu superb. Scaunele elegante continuă atingerea modernă, iar rafturile albe oferă un loc pentru cărți și obiecte de decor.

Spațiul de lucru este uimitor în această arhitectură contemporană. O masă lungă, albă, stă pe lemn de esență tare, iar un perete de beton adaugă interes și oferă un loc pentru postere și lucrări de artă. Depozitarea din podea până în tavan se află vizavi de peretele de beton, iar plafonierele negre și scaunele negre adaugă un pic de contrast designului primitor.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram