butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Uimitoarea casă de vacanță

Această casă a fost alcătuită cu ajutorul viziunilor avangardiste care redau un aer puternic. Echilibrul este păstrat prin adăugarea elementelor elegante care fac ca această locuință de închiriat de pe plajă să merite orice cheltuială. Motivele captivante și inspiraționale fac ca această casă plutitoare să vă poate departe de orizont. Puteți descoperi că sentimentul pe care îl stârnește ziua este diferit față de cel din timpul nopții datorită decorului versatil.

Această casă devine o operă de artă datorită echipei pricepute de arhitecți care au realizat proiectul. Casa plutitoare este suspendată la 40 de metri peste plaja uimitoare care poate fi admirată din orice încăpere. Estetica modernă este combinată cu accente minimaliste și alcătuiesc un mediu relaxant, prielnic pentru o vacanță de neuitat.

Decorul interior este format cu ajutorul panoramei încântătoare, adăugând astfel elementele naturale în interiorul casei. Dialogul pe care îl formează decorul cu natura dau un rezultat uimitor, extrem de liniștitor. Interiorul luxos este definit de nuanțe de negru care pot fi regăsite și în exterior. Mobilierul este realizat din lemn natural și se contopește de minune în tabloul conturat.

Decorul este realizat excepțional pentru că promite momente superbe pe valurile mării. Fie că sunteți singur sau în compania prietenilor, experiența pe care o aveți în această casă deosebită este unică. Aleea de lemn care face intrarea în casă vă pregătește pentru interiorul fabulos al casei.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram