butterfly-residence-logo
Menu

septembrie 22, 2021

Un apartament transformat de la 0

Acest apartament este considerat a fi unul perfect pentru burlaci, acesta fiind inițial conceput ca un loc de depozit. Deși înainte a fost proprietate industrială, acum acest spațiu a devenit un apartament cu un dormitor care poate îndeplini visul oricărui bărbat. Designerul a realizat acest apartament cu gândul de a scăpa de monotonie și a realiza în același timp ceva cu adevărat special.
Apartamentul are o vedere asupra vârfurilor copacilor, acesta fiind situat la mansardă. Ferestrele se situează de-a lungul pereților exteriori. Podelele reci și întunecate din lemn de esență tare se întind de la un capăt la altul al mansardei, acestea fiind oglindite deasupra tavanului. Spațiul este împărțit în așa fel încât da impresia de un efect de sandwich.
Bucătăria acestui apartament are forma literei L, ea aflandu-se în centrul mansardei și fiind și modestă în același timp. Aceasta are uși de dulapuri care se potrivesc foarte bine cu lemnul tare, dar și cu o gama de electrocasnice care par că plutesc. Masa cu opt locuri este construită dintr-un cadru metalic, ea funcționând că o insulă.
Corpurile de iluminat industriale au un stil art deco, acestea atârnând deasupra și ajutând la o ancorare mai bună a spațiului. În dreapta se găsește un dormitor amenajat corespunzător, dar și un pat dublu metalic, acesta fiind îmbrăcat în lenjerii albe și gri.
Pe partea stangă a bucătăriei se află o camera de zi spațioasă, aceasta oferind scaune, dar și texturi ample, reușind să mulțumească toate simțurile. Țesăturile clare, dar și netede acoperă mobilierul, iar țesăturile de blana, dar și cele de piele sunt așezate în jur.
Mansarda este concepută pentru un bărbat fiind realizată folosindu-se palete cromatice neutre. Echipa de designeri a trecut peste ideea de monotonie și a reușit să realizeze un apartament într-un stil contemporan și inedit.

crossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram